all-round pianotechnicus

all-round pianotechnicus

reparatie & revisie

Piano’s en vleugels hebben een mechaniek wat slijt en dus steeds meer ontregeld raakt. Hierdoor is het onvermijdelijk dat het instrument zwaarder en inefficienter gaat spelen. Het gevolg is bijvoorbeeld dat zacht spelen of juist repeteren minder goed of zelfs nauwelijks lukt, de bespeler wordt onzeker en gaat aan zichzelf twijfelen.

 

Zowel amateurpianisten als professionals kunnen ook medische problemen aan handen, armen en schouders ondervinden waarbij niet direct het probleem in de piano of vleugel gezocht wordt. Een standaard onderzoek bij piano of vleugelmechaniek of een uitgebreide PTD-analyse (vleugelmechaniek) maakt glashelder duidelijk waar aan gewerkt moet worden om de bespeelbaarheid naar wens te herstellen.

 

Voor een relatief laag bedrag wordt u heel veel wijzer. Herstel van het mechaniek wordt uiterst professioneel uitgevoerd maar wij hebben natuurlijk ook budgetvriendelijke oplossingen.

 

Wanneer er sprake is van schade aan uw piano of vleugel kan Jaap u doorverwijzen naar G&M Utrecht. George Stanciu heeft een uitstekende naam opgebouwd bij toonaangevende pianozaken als het gaat om het overspuiten, bijwerken, polijsten en/of poetsen van uw instrument. Het vervoer van uw piano of vleugel kan Jaap Blauwendraat Pianoservice uiteraard voor u verzorgen.

Vrijblijvend advies?

Voor de aanvraag van een vrijblijvend advies neemt u contact op met Jaap Blauwendraat Pianoservice.

tarieven

Voor reparaties en revisies wordt na een adviesgesprek een aparte offerte gemaakt.
Bij plaatsing van de opdracht worden de advieskosten in mindering gebracht op de factuur.

Adviesgesprek

reparatieonderzoek
95,-
  • List Item #3